Browserondersteuning

Bij het ontwerpen van websites ontstaan vaak lay-outverschillen in de diverse browsers die in omloop zijn. Met name Microsofts Internet Explorer houdt zich niet aan de regels.

BeeBeeC spant zich in om met geavanceerde css- en php-technieken de vormgeving van onze websites in de ondersteunde browsers zo consistent mogelijk te houden.

Een nieuwe uitdaging vormen de smartphones en tablets. Indien u vragen heeft over het uiterlijk van uw website op deze apparaten kunt u ons om advies vragen. Soms is de oplossing simpel: zo dient u bijvoorbeeld op een inwendige schuivende lijst (u ziet geen scrollbar) met twee vingers te schuiven. Een voorbeeld is onze pagina 'Portfolio'. Probeer dit eens uit op bijvoorbeeld uw iPad.

Aangezien er wereldwijd vele honderden browsers in gebruik zijn, is het ondoenlijk om met alle browsers rekening te houden.

Onze websites zijn getest in:

Windows:

Mac:

  • Safari
  • Firefox

Indien u fouten meent te zien in een bepaalde browser stellen wij het op prijs wanneer u uw opmerking meldt, liefst met een screenshot.

<-- Hiernaast kunt u zien met welke browser(familie) u surft en tevens de CSS-klasse.

Mozilla (Firefox) identificeert zich als 'Gecko'; Safari en Google Chrome zijn van dezelfde familie en noemen zich 'Webkit'.

Firefox Chrome Opera Safari IE

Cloud Computing

Uw pc altijd en overal hetzelfde!

Log overal in op uw eigen bureaublad en u hebt uw documenten, foto's, favorieten enz. altijd bij de hand.

Lees meer >>


Kantoor Online

De oplossing voor bedrijven met filialen en/of thuiswerkers.

Uw digitale kantoor staat bij ons in de cloud en iedereen werkt altijd en overal met zijn/haar vertrouwde bureaublad.

Lees meer >>


Content Management Systems

Bij ons kunt u uw eigen website moeiteloos beheren met bijvoorbeeld Typo3.

Lees meer >>